Eindshow Goochelen voor kinderen

Wanneer:
7 april 2019 @ 14:30 – 17:00
2019-04-07T14:30:00+02:00
2019-04-07T17:00:00+02:00

VOORSTELLING ALS AFSLUITING

Na vijf goochelworkshops te hebben gevolgd komt de club tijdens de eindshow van de workshops goochelen op zondag 5 april nog één keer bijeen voor een spetterende voorstelling. De deelnemers hebben tijdens deze workshops een kijkje achter de schermen genomen van de mysterieuze wereld van goochelen. Tijdens deze eindshow worden de kunsten van het goochelen die door goochelaar Michael Divano zijn aangeleerd aan u vertoont.

Tijdens deze voorstelling gaan de deelnemers van de goochelworkshops optreden voor alle aanwezigen. Ouders, grootouders, vrienden…. iedereen is welkom om te komen kijken naar de eindshow in Wijkcentrum Wijchen Zuid. Tijdens de goochelworkshops leren ze – naast het gewone programma – één speciale truc voor de eindshow. Zo ontstaat er een variërend en verrassend programma waarbij u op het puntje van uw stoel zit.

Stijf van de spanning, of juist heel relaxed gaan de deelnemers laten zien wat zij hebben geleerd. Lukt het om het geleerde goed over te brengen? De presentatie van de speciale goocheltruc wordt voornamelijk in duo’s gedaan. Om de voorstelling van de workshops compleet te maken, komen er ook genodigde artiesten langs om hun kunsten te vertonen. Tussendoor zal er een korte pauze zijn, waarbij u een drankje bij de bar kan halen. Tijdens deze pauze wordt u tevens ook vermaakt door de deelnemers van de eindshow.

Kortom een fantastische show voor jong en oud!